woensdag 11 feb: dolce far niente.... - Reisverslag uit Denpasar, Indonesië van Marianne en Job Zwan - van der Vleuten - WaarBenJij.nu woensdag 11 feb: dolce far niente.... - Reisverslag uit Denpasar, Indonesië van Marianne en Job Zwan - van der Vleuten - WaarBenJij.nu

woensdag 11 feb: dolce far niente....

Door: Job en Marianne

Blijf op de hoogte en volg Marianne en Job

11 Februari 2015 | Indonesië, Denpasar

Vandaag is een beetje als gisteren.
Zalig niets doen ..... en aan het zwembad in de zon of schaduw liggen, lezen e.d. en op de achtergrond de gamelan muziek vanuit het naburige tempeltje, waar gisteren een bepaalde ceremonie of viering is gestart.
We zagen gisteren toen we aan het fietsen waren de mensen met offergaven naar de tempel gaan.

Marianne wordt bruin, Job is aan het vervellen, nu al....
Rond een uur of twee in de middag begon het te onweren en te regenen. Heerlijk om dan, zonder de hete zon, in het zwembad te liggen. Nat ben je toch al....

Vandaag wat foto s van de mooie bloemen hier in de tuin.

Morgen weer een excursie met onze vaste chauffeur Ngurah.

Job en Marianne

PS: onze (2e hands) MacBook heeft om een of andere reden een Canadees ingesteld toetsenbord. Dat is niet te veranderen. Maar wij hebben daardoor niet alle in ons land gebruikelijke interpunctie-tekens zoals aanhalingstekens, apostrof en andere nuttige dingetjes beschikbaar.
Onze verslagen zien er daarom soms wat onbeholpen uit.
Los van de typefouten, die we er later dan weer uithalen...

Job

• 11 Februari 2015 - 07:26

Jacqueline:

Ha wereldreizigers, hier donker en 3 graden boven nul. Vervelend dat je Mac niet doet eat je wil. Ik neem aan dat je dit al hebt geprobeerd?
    Logo aanklikken - systeemvoorkeuren - taal en tekst - invoerbronnen - Nederlandse taal - systeemvoorkeuren afsluiten.
    Jullie dagindeling klinkt goed, geniet ervan. Ik rijd nu langs jullie huis. Staat er nog.
    Groeten uit donker Mierlo.
    Jacqueline

• 11 Februari 2015 - 13:33

Marjan De Koning:

Hoi Job en Marianne.

Eindelijk het is ons gelukt.
    Laat vanmiddag meteen alles aan oma lezen.
    Heel veel plezier en niet te bruin worden he!!!!!!!

Groetjes Marjan

• 11 Februari 2015 - 14:16

Marie-José:

Hoi,
    Soms is jullie verslag niet te openen! Ligt misschien aan mij!?!?
    Van dat toetsenbord herken ik! Wij hadden een Spaans! Maar och..... Het belangrijkste is het verhaal!
    Geniet maar lekker!
    Groetjes.

• 11 Februari 2015 - 16:52

Eric En Marjan:

Hoi Job en Marianne,

Gelukkig kunnen we jullie belevenissen nu op de voet volgen. Leuke foto's en verslagen. veel plezier nog samen.

M.vr.gr.
    Eric, Marjan, Thijs, Rob en Sander

• 11 Februari 2015 - 20:24

Antoine En Thea:

Hoi Job en Marianne,
    Wat een prachtige bloemen en wat een fijne vakantie hebben jullie daar.Geniet er van en tot het volgende verslag.
    Groetjes, Wij

• 12 Februari 2015 - 11:08

Joop En Miny Kloek:

Hallo Marianne en Job,
    We genieten mee, de dansvoorstellingen komen ons bekend voor.
    Mooie bloemen in een prachtige tuin.
    Veel plezier, plan plan(is rustig aan)
    Groetjes, Joop en Miny.

• 12 Februari 2015 - 21:44

Marijke Vriens:

Hallo Marianne en Job,
    Leuk hoor, om zoveel mooie plaatjes van Bali voorbij te zien komen!
    Ik kom er wat laat mee, maar misschien heb ik voor jullie nog een paar tips: vanuit Kuta, waar wij logeerden, hebben we, in het zuidelijk deel van het eiland, een prachtige orchideeentuin bezocht, baliorchidgardens.com, niet ver van Denpasar en tijdens dezelfde dagtrip ook een vogelpark,,bali-bird-park.com, tussen Ubud en Denpasar dat de moeite waard was!. Ook een aanrader, als het past in jullie programma: restaurant in Seminyak, aan de zee, Chez Gado- Gado, met een Nederlandse kok, die graag een praatje maakt en een enthousiaste Nederlandse sommelier. Ik weet niet of het nu een drukke periode is, maar wij moesten wel reserveren. ( in september). Ze hebben een website.
    ... jullie slapen nu nog, maar alvast een goeie morgen en een leuke dag! geniet! Marijke