donderdag 5 februari, op de fiets naar de zee - Reisverslag uit Denpasar, Indonesië van Marianne en Job Zwan - van der Vleuten - WaarBenJij.nu donderdag 5 februari, op de fiets naar de zee - Reisverslag uit Denpasar, Indonesië van Marianne en Job Zwan - van der Vleuten - WaarBenJij.nu

donderdag 5 februari, op de fiets naar de zee

Door: Job en Marianne

Blijf op de hoogte en volg Marianne en Job

07 Februari 2015 | Indonesië, Denpasar

Om te beginnen, we hebben wat problemen gehad met de internetverbinding.
Daarom hebben jullie twee dagen niets van ons vernomen.
De housekeeper Anto heeft dit op een voor ons onduidelijke wijze opgelost, en nu zijn we weer in de lucht.
Daarom eerst een kort verslag van afgelopen donderdag.

Na de zeer late aankomst van onze koffers, midden in de nacht, zijn we wat later opgestaan, en hebben er een zeer ontspannen dag van gemaakt.
Lezen aan de rand van het zwembad, Marianne in de zon, Job in de schaduw.
Wat later op de middag zijn we op de fiets (ATB,s) naar Canggu Beach gegaan, de zon staat dan wat lager, en het is (iets) minder warm
Ongeveer 20 minuten fietsen, gedeeltelijk over een zandpad, gedeeltelijk ook over drukke wegen, met veel brommertjes, en natuurlijk rijden ze hier allemaal links, of midden op de weg....
Marianne wilde - natuurlijk - de zee.
Bijgaand op de foto het resultaat: kopje onder, gekleed.
Daarna naar ons huis, weer heerlijk gegeten, vis op Balinese wijze door onze Komang (zie foto).

• 07 Februari 2015 - 08:49

Karin:

Lieve lui-tjes,
    Leuk jullie zojuist te hebben gezien! T Is een mirakel hoe dan allemaal kan. Mooie foto 's ook en een paleis van een huis. het is goed toeven daar!!!!!!
    Wens jullie een gezellig weekend toe! Ik ga zo naar AH en daarna bij bridgevriendin lunchen en natuurlijk bridgen.
    Enjoy! Grtks

• 07 Februari 2015 - 10:44

Marie-José:

Groetjes uit een zonnig, maar koud Mierlo!
    Marie-José