De bagage is er nog niet...
Door: Job
Blijf op de hoogte en volg Marianne en Job
03 Februari 2015 | Indonesië, Denpasar
Onze elektronische apparatuur is nu zo'n beetje uitgeput.
De extra accu's en de opladers zitten in onze bagage.
Alleen Marianne was zo slim de adapter van de iPad in haar handbagage mee te nemen.
Telefoontje en e-mail naar het vliegveld worden niet beantwoord. Dus geen bericht over hoe het nu verder gaat.
Uit arremoei hebben we gisteren bij een supermarkt (Carrefour) extra spullen gekochte. Ik zit er nu wat luchtiger bij aan de rand van het zwembad. Marianne ligt te zonnen en is al wat bijgekleurd. In de tuin prachtige bloemen, vlinders en zingende vogels. Ook het krachtige geluid van de tokeh (lat: Gecko Gecko), een grote muurhagedis. Verder op de achtergrond gamalanmuziek en flarden van Boeddhistische zang uit een tempeltje.
Vandaag een rustdag.
Gisteravond lekker gegeten op ons terras, en vroeg naar bed om bij te slapen.
Gezond en goed wakker om 8 uur vanmorgen in het zwembad.
Nog even om te vermelden: we hebben een gigantisch turbulente vlucht gehad , vooral omdat we helemaal achterin zaten bij de staart van het vliegtuig dat alle wind opving van de zeer sterke straalstroom,
Tot zover, heel veel Baligroeten van Job en Marianne.
03 Februari 2015 - 11:02
Marie-José:
Wat vervelend ! Geen bagage!
Maar met het mooie weer heb je niet veel nodig!
Het komt wel goed!
Geniet maar van het zwembad, mooie natuur.
Groetjes
Marie-José -
03 Februari 2015 - 15:27
Fred Van Der Vleuten:
Dag Rustende Vakantiegangers,
hier is volop activiteit, jullie hebben jullie (noodzakelijke) rust. Tja, reizen is een avontuur
en loopt zoals het loopt. Nu heb ik bijna alles weer hersteld na mijn computercrash. Dat is
ook zoiets: alle batterijen vol, stroom uit het net en 'niks' doet het meer. Wat voor belangrijke
zaken zijn er de laatste twee maanden (desem/januari) naar mij toegestuurd??
Wie het weet mag meehelpen mijn gemis aan documenten aan te vullen. De gewone emails
heb ik nog, de bijlagen niet meer. Afijn mijn computer is goed opgeschoond ...
Sterkte en alle vakantierust toegewenst (het genieten kan toch doorgaan nietwaar?)
Fred -
03 Februari 2015 - 19:32
Antoine En Thea:
Hoi Job en Marianne,
Hopelijk zijn jullie een beetje uitgerust van de turbulente en vertragende vlucht.
Het weer en de omgeving maakt alles weer goed,toch.
Geniet nu maar volop van alles.
Groetjes,Wij -
04 Februari 2015 - 17:51
Walther En Jacqueline:
Geen koffers is lastig, maar zie het als een kans. Nieuwe kleren kopen -
04 Februari 2015 - 17:54
Walther En Jacqueline:
Vervolgtekst is weggevallen. Geniet vooral, je hebt een Ipad met oplader. Is samen met zon en lekker eten voorlopig genoeg. -
04 Februari 2015 - 21:21
Joop En Miny:
Hallo Job en Marianne,
We hopen dat de koffers er inmiddels zijn, heb er maar vertrouwen in.
Fijn zal het zijn, na lekker geslapen te hebben een duik te kunnen nemen in het zwembad.
Hier zit dat er voorlopig niet in, kou, glad, en somber.
Heel veel groetjes,
Joop en Miny. -
07 Maart 2015 - 20:00
Ton Boschman:
Hoi Marianne en Job,
Wat een pech met die bagage, zonder je persoonlijke spullen.
Jullie hebben je toch primitief weten te redden.
Groeten,
Ton